kAKE TIL KONFIRMASJONEN

Våre bestselgere

Om konfirmanten bestemmer kake til den store festdagen, ser vi at valget blir utradisjonelt. Nedenfor har vi derfor satt opp våre bestselgere. Gulrotkake for eksempel er en saftig kake med deilig kremostglasur, som ser flott ut på bordet.

En hvit sjokolademoussekake kan også fås med bilde av konfirmanten om ønskelig.

Gulrotkake

Gulrotkake er en smakfull og saftig kake, pyntes i sesongens farger eller de fargene man måtte ønske.

Hvit sjokolademousse

Hvit Sjokolademousse er en bestselger hvor hvit sjokoladesødme møter frisk pasjonsfruktkrem på en mandelbunn.

Tradisjonelle kaker

Marsipankake, lukket valnøtt, kransekake, jovisst har vi også tradisjonelle kaker! Ønskes marsipanen i annen farge, med foto, med en personlig hilsen? Laktosefri, glutenfri? -Vi ordner selvfølgelig også det!

Marsipankake

Vår originale Dromedarbakeriet Marsipankake, fås også som lukket valnøtt. Den er nybakt samme dag med fløyelsmyk krem på luftig sukkerbunn med vaniljekrem, sjokoladebiter og nyrørte bringebær, trukket med marsipanlokk og pyntet med håndlagde makroner, marsipan og sjokolade fra vårt håndbakeri. Denne fås med bilde og farget marsipanfarge mot et tillegg. Gluten– og laktoseintoleranse har vi også god erfaring med. Se flere kaker i nettbutikken vår.

Bilde og/eller logo sendes på e-post til oss i .JPG-format.
Merk at sorte eller mørke klær ikke gjengis så godt i spiselige formater.

Lukket valnøtt, firkant

Vår originale Dromedarbakeriet Lukket valnøtt, fås også som marsipankake. Den er nybakt samme dag med fløyelsmyk krem på luftig sukkerbunn med vaniljekrem, valnøtter og nyrørte bringebær, trukket med marsipanlokk og pyntet med håndlagde makroner, marsipan og sjokolade fra vårt håndbakeri. Vi lager den som stor kake beregnet til 35 biter og 50 biter. Denne fås med bilde og farget marsipanfarge mot et tillegg. Gluten– og laktoseintoleranse har vi også god erfaring med. Se flere kaker i nettbutikken vår.

Bilde og/eller logo sendes på e-post til oss i .JPG-format. Merk at sorte eller mørke klær ikke gjengis så godt i spiselige formater.

Kransekake

Kan fås i 8, 12 eller 18 ringer.