Bestilling og henting

 

Størrelsen 8-20 biter:

Normal bestillingstid er 2 virkedager med frist kl. 12.00

Størrelse 35-50 biter:

Normal bestillingstid er 3 virkedager med frist kl. 12.00

Gjelder virkedager og standard bestillinger, vi gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme i høysesong.

Logo sendes i .JPG-format på e-post, merk at svarte klær og mørk bakgrunn ikke gjør seg så godt i spiselig format.

For bestillinger over 50 kakestykker/enheter, eller spesielle ønsker utover nettbutikken, ta kontakt med oss via bakeriet@dromedar.no eller tel. 941 58 143.

 

Bestilling fram i tid

Vi mottar gjerne forhåndsbestilling. Ønsket dato kan legges inn i kalenderen som kommer opp før betaling av bestilling i nettbutikk. Merk at kalenderen kun gir mulighet for datovalg, og at dato må bekreftes av oss. Dato kan sjekkes på forhånd på tel. 941 58 143. 

 

Fakturakonto for bedrifter

Vi har fokus på å gjøre det enkelt og smidig for ansatte og bedrifter, og tilbyr fakturakonto for bedrifter. Vi ser på løsninger hvor dette kan foregå gjennom nettbutikk, men foreløpig går dette via e-post. For mer informasjon om storkundeavtaler og bedriftssamarbeid, ta kontakt med oss.

 

Henting

Kaker hentes etter avtale i vårt bakeri; Peder Falcks veg 6, 7044 Trondheim. Ring oss når du står utenfor på 941 58 143 så kommer vi og åpner døren til deg. Om det passer deg bedre å hente ut på en av våre kaffebarer her i Trondheim så kan det gjøres ved Dromedar Kaffebar Moxness (Olav Tryggvasons gt. 14, 7011 Trondheim) eller Dromedar Kaffebar Øya (Håkon Jarls gt. 2, 7030 Trondheim) etter avtale.

 

Utkjøring

Vi fortsetter ordningen med utkjøring til avtalekunder med fakturakonto mellom kl. 09-13 mot et tillegg på 350 kr pr. leverings sted. 

 

Oppbevaring

Vi anbefaler at kaker oppbevares stødig, på kjøl ved 4 grader. Alle kaker går gjennom strenge krav til kontroll og rutiner hos oss før de utleveres til oppdragsgiver, som overtar ansvar etter henting.

 

Kontaktinformasjon

Tel. 941 58 143

E-post: bakeriet@dromedar.no

Adresse: Peder Falcks veg 6, 7044 Trondheim.